Appartement Saalbach

Oer gezellig

Winter

Skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang en Fieberbrunn (2015 erbij!)
Een waar skicircus, zo wordt het gebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn ook wel genoemd. Het is een prachtig skigebied van ruim 270 kilometer aan pistes en 65 liften, en één van de weinige skigebieden in de Alpen waar ook beginnende skiërs al gauw kunnen rondtoeren.

Naast blauwe pistes, die ook menig gevorderde skiër doet watertanden, zijn er tevens vele, lange, rode pistes. De 4 km lange afdaling vanaf de Schattberg is zonder meer 'diepzwart' te noemen. Als het goed gesneeuwd heeft is deze afdaling een ware verrukking voor de cracks.

Voor de afwisseling kunt u een dag doorbrengen in het skigebied van het idyllische skidorpje Leogang, aan de rand van het drukke Skicircus. Ook wandelliefhebbers komen in Saalbach-Hinterglemm aan hun trekken. Vanaf de Zwölfer cabinebaan loopt een pad naar de Ellmau-alm en vervolgens naar Hinterglemm.

De snowboarder vermaakt zich meer dan uitstekend op de halfpipes en funparks
bij Saalbach, waar ook speciale boardpistes zijn aangelegd.Daarnaast is de après-ski een begrip in Saalbach. Tal van gezellige buitenbars, café's en (ondergrondse) discotheken brengen u topvermaak na een intensieve dag in de sneeuw.

winterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinterwinter